Diëtisten

Als diëtist zijn wij dé specialist op het gebied van voeding. Ieder mens heeft zijn eigen smaak, voorkeuren en gewoontes. U krijgt altijd een advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie en smaak.  Alleen dan lukt het om een advies op te volgen en uw eet- en leefgewoonten blijvend te veranderen.
Wij adviseren u bij het samenstellen van uw dieet en spreken daarbij liever over ‘mogelijkheden’ dan ‘beperkingen’.

Wij weten hoe voedingsmiddelen samengesteld zijn, hoe de spijsvertering functioneert en hoe voedingsstoffen inwerken op het menselijk lichaam. Bovendien beschikken we over medische kennis. Daardoor zijn we in staat u voorlichting en advies te geven over de invloed van de voeding op uw gezondheid.
Daarnaast weten wij veel over producten in de supermarkt, bijvoorbeeld waar wel en geen cholesterol in zit en wat vezelrijk of juist glutenvrij is. Wij geven u hierover praktische adviezen. 

icoon-omlaag-geel

Diëtetiek

Als diëtisten zijn we dé specialisten op het gebied van voeding. We hebben ook medische kennis. We weten welke invloed voeding heeft op gezondheid en ziekte. Daarnaast houden we ons bezig met andere zaken die de gezondheid beïnvloeden. Bijvoorbeeld met bewegen, ontspannen, slapen, roken en het gebruik van alcohol. Samen kunnen we veel resultaat bereiken. Wilt u gezond én lekker eten? Wilt u zich energieker voelen? Wilt u minder medicijnen gebruiken? De diëtist geeft u inzicht en kennis om deze doelen te bereiken. Samen met u stellen we een plan op dat bij u past. We helpen u nieuwe gewoontes aan te leren. Uitgangspunt is: wat kunt u wél. En dus niet: wat kunt u níet.

Als diëtisten zijn we uw coach. Samen zetten we ons in om uw gezondheidsdoelen te halen. Zodat u kunt genieten van lekker eten, lekker leven én een betere gezondheid.

Lees meer over wat diëtisten precies doen op www.dieetditdieetdat.nl.

Behandellocaties

Wij werken op drie locaties. Dit betekent dat u altijd een diëtist dicht bij u in de buurt heeft. Het aantal afspraakmogelijkheden verschilt per locatie. Als u sterke voorkeur heeft voor een bepaalde tijd en de locatie minder belangrijk vindt, bekijk dan ons spreekuur.

Wij behandelen op de volgende locaties:

Gezondheidscentrum Huizermaat: Holleblok 44

1273 EG Huizen

Gezondheidscentrum Bovenmaat: Wadden 34

1274 GK Huizen

Gezondheidscentrum Bijvanck: Hooibrug 9

1261 MV Blaricum

Contactgegevens

Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 035 5262800. De beste tijd om te bellen is tussen 8:00 en 11:00 uur.

Zijn onze secretaresse en diëtisten niet beschikbaar om de telefoon op te nemen? Spreek dan onze voicemail in. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook een e-mail sturen naar: dietisten@wgchuizen.nl

Uw post kunt u sturen naar: Gezondheidscentrum Huizermaat

Afdeling Diëtetiek
Holleblok 44
1273 EG Huizen

Wilt u ons bellen? Tussen 08:00 en 11:00 uur is onze secretaresse aanwezig. Dan zijn we het best te bereiken. Tip van de diëtisten

Kwaliteit

Alle diëtisten van de afdeling Diëtetiek dragen de titel diëtist. Dat is een beschermde titel, daar is een opleiding voor nodig. We zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en BIG-geregistreerd. We hebben ervaring en willen kwaliteit bieden. Daarom volgen we (bij)scholingen en trainingen. Ook lezen we onze vakliteratuur, zodat we op de hoogte blijven van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in ons vakgebied.

Wilt u meer weten over het Kwaliteitsregister Paramedici? Kijk dan op www.kwaliteitsregisterparamedici.nl.

Wat vindt u van onze behandeling? U kunt uw ervaringen delen op Zorgkaart Nederland (www.zorgkaartnederland.nl). Zo helpt u andere mensen bij het kiezen van een goede behandelaar. Op de pagina waar u meer informatie vindt over onze medewerkers, staat een link die direct naar hun eigen Zorgkaart verwijst. Uw feedback blijft anoniem.

Kwaliteitsverslagen:
2019
2018
2017

Openingstijden

Maandag 08.00 – 20.00 uur
Dinsdag 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur

Telefoonummer

Bel naar 035 5262800

Openingstijden

Maandag 08.00 – 18.00 uur
Dinsdag 08.00 – 17.30 uur
Woensdag 08.00 – 17.30 uur
Donderdag 08.00 – 18.00 uur
Vrijdag 08.00 – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 – 12.00 uur

Telefoonummer

Bel naar 035 5260292

Wilt u online een afspraak maken bij de diëtist?

Ik ben op zoek naar

Ga naar de inhoud