sander

Sander van Dijk

Big nr.: 29908826304

Nadat ik in 2007 afstudeerde als fysiotherapeut ben ik eerst twee jaar gaan werken in Utrecht en Woerden. Sinds 2009 werk ik in het gezondheidscentrum in Huizen, zowel op de Huizermaat als Bovenmaat. Ik werk hier met veel plezier omdat ik het samenwerken met de andere disciplines leuk vind en ook heel belangrijk vind om patiënten in ons centrum de beste zorg te kunnen bieden. Naast mijn werk heb ik in 2010 mijn Master of Science behaald aan de Universiteit Utrecht.

Vakinhoudelijk ben ik een generalist. Dat wil zeggen dat ik u voor allerlei klachten kan helpen. Wel heb ik een bijzondere interesse en expertise in schouderklachten, vandaar ook mijn deelname aan het kennisnetwerk ShoulderCommunity (zie onderaan het filmpje).

Ook ben ik verantwoordelijk voor leefstijlbegeleiding bij mensen met obesitas en diabetes (suikerziekte).

Sinds 2013 begeleid ik stagiairs van de fysiotherapieopleiding van de  Hogeschool Utrecht. Mocht u bij mij een afspraak krijgen, dan is de kans dus groot dat u 2 voor de prijs van 1 krijgt. Uiteraard mocht u bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een stagiair mag u dat gewoon aangeven. De klant is koning.

Als therapeut ben ik idealistisch, positief en energiek. Graag kijk ik kritisch naar mijn eigen rol in het herstel- en revalidatieproces van patiënten. Ik probeer altijd zoveel mogelijk samen met de patiënt te kijken wat de beste behandeling is.

Ik woon in Huizen met mijn gezin en probeer sportief bezig te blijven met hardlopen en “home workouts”. Verder speel ik graag een game of kijk een TV serie ter ontspanning.

Een quote die ik sterk aanhang: ‘Wie geen tijd heeft om te bewegen moet vroeg of laat tijd maken om ziek te zijn.’

Bijzondere expertise:

Schouderklachten en revalidatie // leefstijlbegeleiding obesitas en diabetes

Wilt u meer weten over mijn expertise in schouderklachten? In onderstaande video’s treft u informatie over wat ik doe aangaande deze expertise. Zo ben ik lid van de Centre of Expertise: Shoulder Disorders van de Hogeschool Utrecht (video 1) en heb ik onder andere deelgenomen aan een schoudercursus met live operaties (video 2).

Video 1 (werkt de video niet? Klik dan hier)

Video 2 (werkt de video niet? Klik dan hier)

Ik ben op zoek naar

Ga naar de inhoud