jeroenvanzanten

Jeroen van Zanten

Mijn naam is Jeroen van Zanten en ik ben in augustus 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut op de Hogeschool Utrecht. Ik woon in Hilversum. Mijn interesse voor fysiotherapie kwam voort uit mijn blessures die ik opliep bij jong oranje waterpolo. Ik vond het super gaaf om te zien hoe de fysiotherapeut mij kon helpen van mijn pijnklachten af te komen zodat ik mijn wedstrijden weer volle bak kon spelen.

Als therapeut geeft het mij enorm veel voldoening als ik u kan helpen uw pijnklachten of beperkingen af te komen. De uitdaging om erachter te komen wat er aan de hand is, dit goed te behandelen en u dus te helpen is wat dit werk enorm leuk maakt voor mij.

Ik ben algemeen fysiotherapeut maar mijn sterke punten als therapeut zijn: schouderklachten en sport gerelateerde klachten. Mijn aanpak zal altijd zo actief mogelijk zijn, bijvoorbeeld door middel van oefeningen, om u zo veel mogelijk zelf de regie over de klachten te kunnen geven.

Het gezondheidscentrum vind ik een mooie plek om te werken omdat je laagdrempelig kan overleggen met andere afdelingen zoals de huisarts. Wat me verder aanspreekt is dat het gezondheidscentrum een stichting is, wat inhoudt dat er niet gestreefd wordt om winst te maken. De patiënt staat centraal.

Naast mijn werk heb ik de volgende hobby’s: waterpolo, vissen en gezellig op het terras met mijn vrienden.

Ik ben op zoek naar

Ga naar de inhoud