gabrielle

Gabriëlle Bon

Big nr.: 69920669004

Mijn naam is Gabriëlle Bon. Eind 2015 ben ik aan de Hogeschool te Utrecht afgestudeerd en sinds 2016 ben ik werkzaam in het Wijkgezondheidscentrum Huizermaat. Ik ben dan ook heel enthousiast dat ik op mijn “oude stageplek” mag werken. Ik vind het een gezellige en professionele praktijk, met veel leuke collega’s.

Als algemeen fysiotherapeut kan ik u met verschillende klachten helpen. Dit kunnen allerlei klachten zoals bijvoorbeeld nek, rug, schouder, heup, knie en voetklachten zijn. Verder begeleid ik medisch fitness groepen en ik begeleid ook mensen tijdens hun revalidatie na een operatie. Graag kijk ik samen met u naar de beste aanpak voor uw klacht. Fysiotherapie intrigeert mij doordat het vak zo divers is. Geen patiënt is hetzelfde, geen aandoening is hetzelfde en daardoor is ook geen dag hetzelfde. Dat maakt fysiotherapie voor mij zo uitdagend.

Zelf woon ik sinds 2019 in Eemnes, hier kunnen jullie mij tegen komen met mijn hond en/of paard in de natuur. Verder loop ik in mijn vrije tijd graag hard (samen met mijn hond) en doe ik aan bootcamp.

Bijzondere expertise:

// 4 x T methode //

Toelichting 4 x T methode:
Dit is een behandelmethode, die bestaat uit testen, triggeren, tapen en trainen. Bij deze techniek wordt via een aantal eenvoudige testen het probleem vastgesteld, waarna de behandeltechniek wordt vastgesteld. De behandeltechniek bestaat uit bindweefsel mobilisaties en insturen van gewrichten, waarna indien nodig met tape deze techniek ondersteund wordt. Tot slot eindigen we met specifieke en doelgerichte training, om de resultaten te behouden.

Ik ben op zoek naar

Ga naar de inhoud