david-snel

David Snel

Big nr.: 9910021004

In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2019 heb ik de Master of Science orthopedische manuele therapie (manueel therapeut) afgerond. Ik werk hier sinds 2008 met veel plezier. Niet alleen vanwege de directe collega’s maar ook vanwege de korte lijnen met de huisarts, diëtiste en bijvoorbeeld podotherapie. De gezondheidscentra Huizermaat en Bovenmaat zijn onderdeel van een stichting, dat houdt in dat we geen winstoogmerk hebben, en dat we voor zinnige en zuinige zorg staan. De patiënt staat bij ons centraal.

Als fysio- en manueeltherapeut behandel ik vooral klachten die te maken hebben met spieren en gewrichten, in de nek en rug bijvoorbeeld. Maar zeker ook aan schouder, knie of heup. Verder begeleid ik onder andere de groepstherapie van mensen met artrose of bij hun revalidatie na een gewricht vervangende operatie zoals de heup of knie. Verder ben ik geschoold in Dry Needling, dit is een techniek waarbij spieren ontspannen raken door ze met een speciale techniek aan te prikken. Naast mijn werk, maar wel beroepsmatig, ben ik bestuurslid van een regio organisatie die zich bezig houdt met het verbeteren van de kwaliteit van de behandeling bij heup en knie klachten. Vraag me gerust hoe dit zit.

Ik ben woonachtig in Zeewolde, ben getrouwd en vader van een zoon en dochter. Als ik zelf sport is dat het liefst voetbal, daarnaast fitness ik. In de zomermaanden tennis ik graag. Verder rijd ik dagelijks op de motor naar mijn werk en in de weekenden geniet ik graag van een film of een avond uit.

Specifieke deskundigheid:

Manuele therapie // Nekklachten // Rugklachten // Knieklachten // Heupklachten // Arthrose // Dry needling

Ik ben op zoek naar

Ga naar de inhoud