anneke-mourits

Anneke Mourits

Big nr.: 49034526704

Ik werk sinds 1989 als fysiotherapeut in het gezondheidscentrum Huizermaat. Ik ben sportfysiotherapeut en daarnaast afgestudeerd in de bewegingswetenschappen. De afgelopen jaren heb ik mij geschoold in het begeleiden van patiënten met longproblemen en claudicatioklachten (etalagebenen) en in medische trainingstherapie. Ook ben ik gediplomeerd in dry needling en medical taping.

Ik ben een ervaren allround fysiotherapeut. Of het nu gaat om een sportblessure of verminderd inspanningsvermogen door longproblemen. Samen met u kijk ik hoe u het beste met uw klacht om kunt gaan.

Ik wil u in beweging brengen en houden. U laten ervaren dat sportief bewegen gezond en leuk is. Dat u zich er lekker bij voelt en het inpast in uw dagelijks leven. Dat lukt alleen als de sportieve activiteiten zijn afgestemd op uw persoonlijke interesses en lichamelijke mogelijkheden. Ik zie het als de leukste uitdaging in mijn vak om daar samen met u een passende weg in te vinden.

Het zal u niet verbazen dat ik als sportfysiotherapeut in mijn vrije tijd ook veel aan sport doe: basketbal, tennis, schaatsen ,fietsen en roeien. Maar u kunt me ook regelmatig in het theater tegenkomen.

Ik ben op zoek naar

Ga naar de inhoud