Diëtetiek

Als diëtisten zijn we dé specialisten op het gebied van voeding. We hebben ook medische kennis. We weten welke invloed voeding heeft op gezondheid en ziekte. Daarnaast houden we ons bezig met andere zaken die de gezondheid beïnvloeden. Bijvoorbeeld met bewegen, ontspannen, slapen, roken en het gebruik van alcohol. Samen kunnen we veel resultaat bereiken. Wilt u gezond én lekker eten? Wilt u zich energieker voelen? Wilt u minder medicijnen gebruiken? De diëtist geeft u inzicht en kennis om deze doelen te bereiken. Samen met u stellen we een plan op dat bij u past. We helpen u nieuwe gewoontes aan te leren. Uitgangspunt is: wat kunt u wél. En dus niet: wat kunt u níet.

Als diëtisten zijn we uw coach. Samen zetten we ons in om uw gezondheidsdoelen te halen. Zodat u kunt genieten van lekker eten, lekker leven én een betere gezondheid.

Lees meer over wat diëtisten precies doen op www.dieetditdieetdat.nl.

Kwaliteit

Alle diëtisten van de afdeling Diëtetiek dragen de titel diëtist. Dat is een beschermde titel, daar is een opleiding voor nodig. We zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en BIG-geregistreerd. We hebben ervaring en willen kwaliteit bieden. Daarom volgen we (bij)scholingen en trainingen. Ook lezen we onze vakliteratuur, zodat we op de hoogte blijven van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in ons vakgebied.

Wilt u meer weten over het Kwaliteitsregister Paramedici? Kijk dan op www.kwaliteitsregisterparamedici.nl.

Wat vindt u van onze behandeling? U kunt uw ervaringen delen op Zorgkaart Nederland (www.zorgkaartnederland.nl). Zo helpt u andere mensen bij het kiezen van een goede behandelaar. Op de pagina waar u meer informatie vindt over onze medewerkers, staat een link die direct naar hun eigen Zorgkaart verwijst. Uw feedback blijft anoniem.

Kwaliteitsverslagen

2019
2018
2017

Wilt u online een afspraak maken bij de diëtist?

Ik ben op zoek naar

Ga naar de inhoud